Polatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah., Sincan
ay....
Annemin rutin kontrolleri için yıllardır Şahin Bey'e gidiyoruz. Muayene sonrasında aklımıza takılan hiçbir soru kalmıyor. Moralimizi hep yükselten, yardımsever, merhametli ve işinin ehli bir hoca. Başarıları daim olsun.
em....
Şahin Bey annemin anjiyo işlemini gerçekleştirerek damar tıkanıklıklarını tedavi etti ve stent takıldı. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Çok pozitif bir kişilik ve güvenli ellere emanet olduğunuzu hissettiren bir doktor.
me...
mitral kapak tamiri ameliyatım öncesi anjiyo ve sonrasında kontrollerimi oldum. Kendisi çok başarılı ayrıca hastasına güven veren güler yüzlü bir insan herkese tavsiye ederim
nu...
Tansiyon yüksekliği ile gittim tüm tedavimi yaptı yaptı çok ilgili ve işinde uzman bir hekim Allah razı olsun iyki böyle Dr var .
si...i
Şahin Bey'e 07.05.2022 tarihinde babamin kol ağrısı ve terleme şikayeti ile başvurduk. Bu süreci başlatmadan önce başka bir hastaneye gitmiştik ama hiçbir sonuç alamamistik.Hastaneye girdiğimiz andan itibaren Şahin Bey son derece ilgili ve alakalı davrandı. Yaşadığımız sancılı süreci atlatmamizda yardimci olup bizi çok rahatlattı. Samimi tavrı, huzur veren üslubu ve alanındaki bilgisiyle herkese tavsiye edebileceğim bir doktor. Çok teşekkür ediyorum kendisine.
ah...ş
ANNEMİ MUAYENE VE ANJİO İŞLEMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ. İLGİ, ALAKA, SEVECEN TAVIRLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM KENDİSİNE. GÖNÜL RAHATLIĞIYLA GÜVENEBİLECEĞİM BİR HEKİM. BAŞARILAR DİLERİM..
be...l
Nefes darlığı şikayetiyle gittim sağolsun çok güzel ilgilendi her hastanede böyle vicdanlı merhametli ve güler yüzlü doktorlar görebilsek kendisine çok teşekkür ediyorum.
bu...a
Nefes darlığım vardı, muayene için gittik. Çok güzel ilgilendi ve bişey olmadığını, psikolojik olduğunu söyledi. Gerçekten de artık daha rahat ve konforlu hissediyorum. Nefes darlığım kalmadı, söyledikleri beni rahatlattı. Ayrıca doğuştan aort yetmezliğim hakkında da 6 ayda 1 muayene olmam gerektiğini söyledi ve görüşleriyle beni çok memnun etti. İşini severek yapan, hastaya değer veren, ilgili ve saygılı çok iyi bir doktor.
ha...r
19 Şubat 2017 gecesi eşim evde kalp krizi geçirdi 112 yardımıyla özel Sincan Lokman Hekim hastanesi ne ulaştık ama durumu cok kötüydü müdahaleyi Şahin Mürsel hoca yaptı önce Allah sonra hocamız tabiki çok teşekkür ederim eşim in durumu şu anda çok iyi çok şükür kalp sorununuz varsa mutlaka danışın Elif Uğur
.....
Sayin sahin bey dok iki sefer anjio oldum tek kelime ile mukemmel tum odullere ovgulere layik efendi mutevazi görevini en iyi yerine getiren dok.allah yolinu açık etsin kastamonu dan tevfika yiğit
Şahin Mürselov isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şahin Mürselov, Kardiyoloji.
Şahin Mürselov adresi nerede?Şahin Mürselov şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Polatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah. Sincan
- Gn.Dr.Tevfik Sağlam Cad.No 119 Etlik Keçiören
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şahin Mürselov isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şahin Mürselov online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şahin Mürselov isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şahin Mürselov bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şahin Mürselov ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şahin Mürselov hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Şahin Mürselov hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şahin Mürselov hangi sigortaları kabul ediyor?Şahin Mürselov tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Sincan bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar
Sincan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Sincan bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Sincan bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Sincan bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Sincan bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Sincan bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Sincan bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kardiyologlar