Genel Cerrahi Randevusu
Kontrol Randevusu
Laparoskopi
Preoperatif Değerlendirme
si...m
Öncelikle Sami Bey’in hastayla bire bir iletişimini çok beğendim.İletişim hastanın psikolojisi için çok önemli olduğunu düşünüyorum.Kapalı kıl dönmesi ameliyatı oldum ve gerçekten doktorumdan çok memnun kaldım.Tedavim için çok doğru bir doktoru seçmişim.
el...f
Dr. Sami Cebelli , 2005 yılında Erzurum Numune Hastanesinde babamı ameliyat etmişti . Babam crohn hastası ameliyat sonrasında, karnında fıtık oldu ve yıllardır fıtık ile uğraşıyoruz. Yıllar geçti ve herhangi başka doktorlar babamın karnını gördüğü zaman hayretler içerisinde bakıyorlar. Fıtık olduğundan dolayı o kadar büyük sıkıntılar çekiyoruz, şuan allah korusun bağırsaklarıyla ilgili tıkanıklık vs bir durum olduğunda fıtık yüzünden çok riskli olduğunu gittiğimiz tüm doktorlar belirtiyorlar.
Araştırmalarım sonrası kıl dönmesi şikayetim için Sami beyi ve kapalı ameliyatı tercih ettim. Kendisinin ameliyat öncesi ve sonrası ilgi alakası ve bilgilendirmesi muhteşemdi.Hiç ağrı ve zorluk çekmeden ameliyat sonrası günlük yaşama geri döndüm. Kıl dönmesi şikayeti olanlara tereddütsüz Sami hocayı tercih etmelerini öneririm.
Tamamen şans üzerine denk geldim kendisiyle onuda anlatayım nasıl olduğunu belimi çarpmamdan ötürü morluk ve kızarıklık şikayetiyle tekden hastahanesindeki farklı bir genel cerrahtan randevu almıştım.Randevu saatinde ise doktorun ameliyata girdiğini ve beni eğer istersem Sami Bey'in muayene edebileceğini söylediler ve kendisine olduğum muayene sonucunda kıl dönmesi olduğumu ve açık kapalı olarak ameliyatların 2 çeşitde yapabildiğini söyledi ve açık ameliyatın benim için gerek iş kaybı gerek konfor kaybı olması sebebi ile kapalı ameliyat olmaya karar verdik. Ameliyatımın çok başarılı geçtiğini söyledi 4 saat sonra evime taburcu etti beni ve gerçekten de hastanın halinden psikolojisinden çok iyi anlayabilen güler yüzü ile insanın içerisindeki korkuları kovabilen bir insan Allah kendisinden razı olsun. BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM
r....b
kendıısnı tavsıye üzerine buldum. anal fisür rahatsızlıgımdan dolayı cok kotu gunler gecıyordum ağrıdan sızıdan duramıyordum kendısı hemen ılgılendı tedavımı surecımı baslattı verdıgı ılaclar ve yonlendırmeler sayesınde atlattım.
Hasta
Doktorumu tesadüf araştırma sonucu buldum ve ameliyat olmaya karar verdim ilk başta korkularım vardı ama iyiki tanıdım kapalı kıl dönmesi ameliyatı oldum 1 saat içinde taburcu oldum ve normal hayatıma devam ettim agrı sızı yok mükemmel sonuç teşekkürler
ay...k
1 sene önce mememde kist (10x8mm) fark etmiştim. Kontrol amacıyla (araştırmalarım sonucu görünmeye karar verdiğim) Sami Bey’e muayene oldum. Kistin alınması gerektiğini söyledi, nedeni ve nasılıyla ilgili çok anlaşılır, detaylı bir şekilde açıklama yaptı. Güven veren konuşmasının üzerine düşünmeden ameliyat olmaya karar verdim. Kendisinin bildirdiği gibi 15-20 dk’dan fazla sürmeyen, çok kolay bir operasyon oldu. Ben uyuşturulmayı beklediğimi zannederken doktor bey kisti çıkarmıştı bile. Ameliyat sonrasında yatmama gerek kalmadı, günlük işlerime devam ettim (tabii ilaçlarımı kullanarak). Yaklaşık 10 gün sonra da pataloji sonucum (temiz) çıktı. Süreç boyunca doktor bey ve asistanı çok yardımcı olup sorularımı nazikçe yanıtlamaktan kaçınmadılar. Böyle bir durumunuz var ve tereddüt ediyorsanız asla etmeyin. Gitmenizi sonuna kadar tavsiye ederim. Erken teşhis hayat kurtarır.
na...
Hemoroid ameliyatimi yapan doktorum bağırsakları tam boşaltmadan operasyonu yaptığı için ameliyattan sonraki 10 gün çok sancılı geçti,ameliyattan sonraki gün taburcu olmama ragmen 2 gun sonra tekrar hastaneye yatip 2 gun daha kaldim,5 dakikada bir dayanilmaz bir sanci ile dışkilama hissi geliyor ama tuvaletimi yapamiyordum,günlerce uyuyamadim,agridan nefes bile alamadim,doktorum durumun psikolojik oldugunu,psikiyatriste gitmemi,kendisinin yapacak birşeyi kalmadigini söyledi.Sami hocama gittiğimde neredeyse ölmek üzereydim,sağolsun muayene sonrası sorunun ne olduğunu gayet samimi ve güven veren bir biçimde anlattı, lavman uygulaması yaptı, iyileşme sürecini çok ilgili bir şekilde takip etti, Allah kendisinden razı olsun,şifa dağıtan elleri dert görmesin.
h....s
Doktorumuza kıl dönmesi şikayetinden dolayı gittik.Kesinlikle bu rahatsızlığı yaşayanlar kapalı ameliyat ile şikayetinden kurtulabilir.Açık ameliyat yapılan hastaların şikayetlerini duyduktan sonra ve Doktor Beyla kapalı ameliyat hakkında konuştujtan sonra karar verdik ve iyiki kapalı ameliyat olmuşuz.Süreç çok rahat kolay ilerledi.Ameliyattan 1 saat sonra normal yaşantımıza geri döndük .Ağrı acı yok.Hayat kaliteni etkileyen bir süreç yok.Bu durumdan eğer rahatsızlığınız varsa kesinlikle Sami beyle görüşmenizi tavsiye ederiz.Biz çok memnun kaldık.Bilgilendirme hastaya olan ilgi alaka gerçekten çok iyiydi.Kapalı ameliyat hakkında bilgi almadan kesinlikle açık olmayın.Ameliyattan yeni çıktık ve eşim şuan araba kullanıyor.Bu konuda Sami Beyi ve kapalı ameliyatı bir sürü yıldızla tavsiye ederim :)
Sami beyin çok iyi Bi doktor olduğunu duyarak tavsiyeler üzerine operasyon için geldim uzun süredir anal fistül şikayetim ve sürekli akıntılarım oluyordu Çok başarılı bir operasyon geçirdim operasyondan sonra bile sürekli arayıp nasıl olduğumu sıkıntım olup olmadığını sordu çok ilgilendi şuan sayesinde çok iyiyim kendisine çok teşekkür ederim gözünüz kapalı güvebileceğiniz Bi doktor kesinlikle tavsiye ederim.
Sami Cebelli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sami Cebelli, Genel Cerrahi. Size Sami Cebelli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Preoperatif Değerlendirme, Laparoskopi, Normal Randevu, Kontrol Randevusu.
Sami Cebelli adresi nerede?Sami Cebelli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Efendi Mahallesi 226. Sokak No:156 Denizli
- Merkez Efendi Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No:102 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sami Cebelli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sami Cebelli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sami Cebelli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sami Cebelli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sami Cebelli hangi dilleri konuşuyor?Sami Cebelli ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sami Cebelli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sami Cebelli tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sami Cebelli hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Sami Cebelli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sami Cebelli hangi sigortaları kabul ediyor?Sami Cebelli tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Denizli bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar