nu...n
Haydarpaşa Numune Hastanesi hizmetlerinden son derece memnunum, yakın çevremde br devlet hastanesi olmasına rağmen yıllardır bu hastyaneyi tercih ediyorum,rahatsızlıgımdan dolayı en son diebet bölümüne gitim ve sabri beyle tanıştım hastalığımla ilgili o kadar cok soru sordumki sabri by hiç olumsuz tepki vermeden sabırla sorularımı cevapladı..Hastanenize ve özellikle Sabri beye çok teşekkür ediyorum..
Sami Sabri Bulgurlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sami Sabri Bulgurlu, Aile Hekimliği.
Sami Sabri Bulgurlu adresi nerede?Sami Sabri Bulgurlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tıbbiye Cad. No: 40 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sami Sabri Bulgurlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sami Sabri Bulgurlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sami Sabri Bulgurlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sami Sabri Bulgurlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sami Sabri Bulgurlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sami Sabri Bulgurlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Sami Sabri Bulgurlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Üsküdar bölgesinde SGK kabul eden Aile Hekimleri
Üsküdar bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Aile Hekimleri