Uzm. Dr.
Sayit Ahmet Gürakan
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece 2 adres
ww...m
Özel Gaziosmanpaşa hastanesinde nisan 2014 te doğum yaptım.doğumdan sonra ilk muayene hariç bir ayda 3 kere ahmet gürakan isimli doktara??!! kontrole geldik.çocuğun ağlaması bir türlü kekesilmiyordu.bize herşeyin normal olduğunu söyledi.ikna olmadık başka bir doktora gittik.Sayın doktorumuz ellerini çocuğumun boyun omuz aralığına koydu ve'' köprücükleri kırık bu çocuğun ''dedi.ahmet dr un ??!! 4 kerede anlayamadığını sayın doktorumuz 1 kerede anladı.sonrasında gopaşa hastanesine tekrar gittiğimizde bizi ortopedist can bey??!! e yönelttiler oda bizi kırık olmadığına ikna etmeye çalıştı.ama adli tıp kırık var dedi!!! Artık ihmalleri kapatmaya çalıştılar. Sizin başınıza önemli bişey gelmemiş .benim çocuğum bir ay kırık köprücükle yaşadı ve kendi kendine kaynadı..eğer sinire kaynasa kısmi felç olacakmış..ben o bir ay o kırık kemikleri yağladım ovdum bebeğim morardı ağlamaktan...olayın peşini sonuna kadar takip edeceğim.yorum sizin..Elif Turhan
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mi...r
Oğlumun değişiyle Ahmet Doktorumuz, çok ilgili, yanında rahat edebileceğiniz, iyi ve başarılı bir doktordur. Gercekten de hastanenin en yogun doktorlarından biri olmasına ragmen bunu hastasına hiç yansıtmadan ilgilenir. Kendisini çok seviyor ve güveniyoruz.
ci...ç
ahmet hocama kızımız bu hastanede doğdugundan beri gideriz o kadar çok yoğun olmasına rağmen, yakın ilgi ve alaka göstermekte güler yüzlü ve işinde başarılı bir doktordur. kendisinden allah razı olsun
Sayit Ahmet Gürakan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sayit Ahmet Gürakan, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Sayit Ahmet Gürakan adresi nerede?Sayit Ahmet Gürakan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mahallesi Çukurçeşme Caddesi No:51 Gaziosmanpaşa
- Atatürk Mah. İkitelli Cad.No:135 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sayit Ahmet Gürakan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sayit Ahmet Gürakan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sayit Ahmet Gürakan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sayit Ahmet Gürakan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sayit Ahmet Gürakan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sayit Ahmet Gürakan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Sayit Ahmet Gürakan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beşiktaş Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıyer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (13)Gaziosmanpaşa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziosmanpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziosmanpaşa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziosmanpaşa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziosmanpaşa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziosmanpaşa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziosmanpaşa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziosmanpaşa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziosmanpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziosmanpaşa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziosmanpaşa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziosmanpaşa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziosmanpaşa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziosmanpaşa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gaziosmanpaşa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla