Artroskopi, artroplasti, travma cerrahilerinde ileri düzeyde tecrübesi vardır. Özellikle omuz ve diz eklemi hastalıklarının tedavisi ve cerrahisi özel ilgi alanıdır.
Ayak Bileği Artroskopisi
Biseps Tenodezi
Eklemiçi Ve Yumuşak Doku Enjeksiyonları(Kortizon Enjeksiyonu)
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Merkez Efendi Mahallesi 226. Sokak No:156, Denizli
Özel Denipollife Hastanesi
Ayak Bileği Artroskopisi
Biseps Tenodezi
Denizli Özel Denipol Hastanesi
Eklemiçi Ve Yumuşak Doku Enjeksiyonları(Kortizon Enjeksiyonu)
Elde Eklem Replasmanı
Manipülasyon
Rotator Kılıf (Cuff) Onarımı
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
ce...
Diz ağrılarım nedeniyle gittiğim semih bey meniskus yirtiklarim iyileştirxi şimdi diz kapağı sürtmesi var onu tedavi edicez inşallah
Semih bey çok sıcak güler yüzlü işini çok iyi yapan süper bir doktor
Allah razı olsun
gö...
- Bir önceki doktor tedavisini onayladı devamlığına dikkat çekti. Ayrıca, hasta olarak bireysel katkılarımız ( kilo vermek, eksesiz vs) da çok önemli.
al...i
Menisküs Yırtığım sebebiyle dün gittim Aydın' dan Denizli Denipol Hastanesine. Ameliyat olmadan bu ağrıların üstesinden gelebileceğimizi ve yapmam gerekenleri bana en ince detayına kadar anlattı doktorumuz. Bugünden itibaren uygulamaya başlayacağım ve bayramdan sonra tekrar kendisiyle görüşeceğiz. Çok ilgili ve samimi bir insan her şeyden önce, gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
m....n
Ayak bileği problemi için gittim, kendisinin eski hastasıyım, ameliyatımı yaptı. Fazlasıyla ilgili alakalı ve işini de en iyi şekilde yaptığını için tekrar yanına gittim.
r.....
Menisküs yırtığı ve kıkırdak hasarından dolayı kendisine gittim. 6 aylık tedavi sürecinden sonra kendimi daha iyi hissediyorum. Ameliyat a gerek kalmadan beni iyileştiren Semih hocama teşekkür ederim.
me...ş
Çarpma sonucu Dizimde çatlama ve kıkırdak zedelenmesi varmış doktorum önceden yakınımı tez iyileştirmişti benimde başıma gelince gönül rahatlığıyla gittim kendisine ve ekibine ilgisinden dolayı tşk.sunar. herkese tavsiye ederim.
c.....
Semih Bey gerçekten de mesleğinde çok başarılı. Hastasıyla olan iletişimi açıklayıcı oluşu ve teşhis konusunda son derece başarılı aydınlatıcı bir doktorumuz. Bir buçuk aydır hastane hastane dolaştım Semih Bey le teşhisi koyduk menisküs yırtığı. İnşallah daha iyi olacağım verdikleri ilaçları kullanarak. Ortapedi konusunda tartışmasız gidilmesi gereken güzel insan
e....p
Semih beye kalça ağrılarımdan dolayı başvurdum kalça protezi ameliyatı olmayı önerdi. 3 hafta önce kalça protezi ameliyatı oldum. Ilk zamanlar ameliyat ağrılarım vardı o ağrılar da geçti ameliyat öncesi ağrılarımda geçti. Doktorumdan çok memnunum inşallah geriye kalan 3 haftayı da kazasız belasız geçirip ayağımın üstüne basmaya başlayarak normal yaşantıma döneceğim
r.....
Kesinlikle çok iyi bir hekim.,,Yillardan beri süren ağrının nedenini buldu.sadece ortopedi durumu olan değil benim gibi kas ağrıları olanlar da Semih beye gitmeli.
Sol dizimde ağrı vardı.Semih Bey kısa bir kontrolden sonra Mr a karar verdi. Mr sonrasında iğne ve ilâçlarımzı yazdı. İğnelerimizi yaptı ve nelere dikkat etmemi anlattı. Allah razı olsun çok memnun oldum
Semih Akkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Semih Akkaya, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Semih Akkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Normal Randevu, Ayak Bileği Artroskopisi, Biseps Tenodezi, Eklemiçi Ve Yumuşak Doku Enjeksiyonları(Kortizon Enjeksiyonu), Elde Eklem Replasmanı, Kapalı Manipülasyon, Kortizon Enjeksiyonu, Kırık Cerrahisi.
Semih Akkaya adresi nerede?Semih Akkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Efendi Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No:102 Denizli
- Merkez Efendi Mahallesi 226. Sokak No:156 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Semih Akkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Semih Akkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Semih Akkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Semih Akkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Semih Akkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Semih Akkaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Semih Akkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Semih Akkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Semih Akkaya hangi sigortaları kabul ediyor?Semih Akkaya, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Semih Akkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları