Halkkent Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:23, Toroslar
mi...r
Fatma 03.04.2014
Bana kadın doğumda ki en iyi doktor kim diye sorsalar süleyman kansu derim kendisi benim iki defa sezaryen doğumunun gerçekleştirdi ikincisini ölü dünyaya getirdim ve önce allah sonra Süleyman bey sayesinde hayata döndüm kendisinden allah razı olsun biran önce hastanede görmek istiyorum
ip...n
mrb süleymankansu cok iyi biri ben cok zor bir gebelik gecirdim oolmasaydı şuanda belkide ölmüştüm onu cok seviyorum tüm türkiyeye onu tavsiye ederim
ip...n
süleyman bey çok iyi bir doktor 2014 te geçirdim gebelim çok zordu onun sayesinde kolaylaştı tüm türkiyeye onu tavsiye ederim allah yardımcısı olsun başarılar diliyorum sizi çok seviyorum
re...z
süleyman bey benim hem hamileligimi takip eti hem sezeryanımı yaptı çok iyi bi doktor çok sancılı bi hamilelik geçiriyordum ne kadar doktoro gitsem bi çare bulamadılar acilde süleyman beyle karşılaştık ve verdigi ilaçlar ve moralle bütün sancılarım geçti ben 36 yaşındayım ve hiç çocugum yoktu 16 yıl sonra bi kızım oldu önce allahın sonra süleyman beyin sayesinde allah ondan ragzı olsun
yı...ı
tek kelımeyle mukemmel tekrar dogum yapsam yıne suleyman kansu derım ve gözü kapalı girerım önce allaha sonra ona sonsuz guvenım var .. hastaları çok iyi dınleyen aydınlatan ve sakınleştıren bır hekım şidetle tavsıye ederım allah ondan razı olsun
he...i
Süleyman bey çok iyi bır uzman ayrıca hastalarına karşı çok ilgili ona hastalarına karşı olan ilgisinden dolayı teşşekr edriz BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM...
di....
hayatımı etkileyen çok önemli bir tedaviye karar verdi. tedaviyi uyguladı ve tedaviden çok iyi sonuçlar aldık . kendilerine çok teşekkür ederim.
Süleyman Kansu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süleyman Kansu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Süleyman Kansu adresi nerede?Süleyman Kansu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halkkent Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:23 Toroslar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süleyman Kansu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süleyman Kansu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Süleyman Kansu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süleyman Kansu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süleyman Kansu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süleyman Kansu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Süleyman Kansu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mezitli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları