Yapılandırılmış Disleksi Eğitim Programı (Y-DEP) ile uygulayıcısıyım.
Y-DEP Yapılandırılmış disleksi eğitim programı nedir,nasıl uygulanır kimler uygulayabilir?
Bu program 7- 14 yaş arası (1.sınıf sonu ve 9.sınıf ilk dönem sonu) Özel öğrenme güçlüğü tanısı almış ya da alma ihtimali olan çocuklara uygulanır. İlgili bölüm lisans mezunları @hakan_hmutlu hocamızın düzenlediği online eğitime katılarak y-dep uygulayıcısı olabilir.
Programa içinde bulunan bilişsel ve akademik değerlendirme ölçekleri ile çocuğu değerlendirerek başlanır. Çocuğun düzeyi belirlendikten sonra seans planlaması yapılır. (Haftada kaç gün kaç saat alacağı) Ardından gelen haftada eğitime başlanır. 16 kitaptan oluşan çok yönlü dikkat geliştirme, soyut düşünme, problem çözme, vb. içeriklerle çalışılır. 3 ayda bir ara değerlendirme yapılır. Tamamıyla sistemsel, bilimsel ve objektif bir çalışma programıdır.
Halkalı Merkez, 1. İkitelli Cad. Halkalı Meydan Sitesi A Blok Kat :12 D: 125, Küçükçekmece, İstanbul
DIR Floortime
Halkalı Merkez, 1. İkitelli Cad. Halkalı Meydan Sitesi A Blok Kat :12 D: 125, İstanbul
Deneyimsel Oyun Terapisi
DIR Floortime
s...
Tuğba hocamla 1 yıl eğitim aldı ikizlerim. Konuşma problemleri sebebiyle başvurduk ve çok memnunum. Çok ilgili, kendi çocukları gibi davranıyor. Öğrencilerine merhameti, sevecenliği her haliyle tavsiye ederim.
s...
Özel eğitime başvurduk ve Tuba Hanıma yönlendirdiler. Kızım konuşma ve dikkat dağınıklığı üzerine Tuba Hocadan ders alıyor, çok memnunuz. Çok iyi bir öğretmen, hem de çok sabırlı, bilgisi çok var. Kesinlikle tavsiye ederim.
f...
Tuğba Hocam'ız ile 1 yılı aşkın süredir tanışıyoruz. Oğlum şu anda 5 yaşında, dikkat eksikliği, içe kapanıklık, tekrarlı konuşma gibi sorunları vardı. Tuğba Hoca'dan eğitim almaya başladığımızda masada oturmak bile istemiyordu, kalemle 2 dakika etkinlik yapamıyorduk. Şu anda oturup etkinliğini bitirip kalkabiliyoruz, dikkat süremiz çok hızlı bir şekilde ve inanılmaz güzel bir şekilde arttı, iletişimimiz daha anlamlı ve düzenli hale geldi, tekrarlarımız azaldı. Tuğba Hocam'ızın desteği ve doğru yönlendirmeleri ile çok hızlı ve güzel bir ilerleme kaydettik, daha da ilerleyeceğiz.
e...
Sürecin başından bahsetmem gerekirse, kızımın kulaklarının duymadığını düşünüyorduk çünkü ismine hiç tepki vermiyordu. Doktora gittiğimizde doktor bize işitme ile alakalı bir sorununun olmadığını söyledi ve bizi çocuk psikoloğuna yönlendirdi. 4 aylık sürecin sonunda otizm belirtileri olduğunu ve özel eğitim almamız gerektiğini söylediler. Şu an 1 yıldır Tuba Özet Hocam'ızdan eğitim almaktayız. Eskisine göre şu anda bizimle göz teması kuruyor, ismine veya herhangi bir harekete tepki veriyor, komutlardan anlıyor, kelime dağarcığı büyüdü fakat hâlâ cümle kuramıyor. Kızım Kasım ayında 4 yaşına girecek. Bence Tuba öğretmenimiz çocukların bedensel değil de ruhsal zihinlerine daha çok önem veriyor. Özel eğitim sürecine başlayacak olan ebeveynlere Tuba Özet Hocam'ızı şiddetle tavsiye ederim.
e...
Oğluma otizim teşhisi konuldu. Biz de rehabilitasyon merkezine başvurduk. En başından beri Tuba Hocam'ız ile birlikteyiz, o şekilde tanışma fırsatımız oldu. Kendisinin o kadar çok faydasını gördük ki, hangisini yazayım bilemedim. Etkinlik, oyun, diyolog, akademik her anlamda oğlumun ilerlemesine yardımcı oldu. İşini severek yapan biri, çok memnunuz.
Tuba Özet isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuba Özet, Çocuk Gelişimi. Size Tuba Özet tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aile Danışmanlığı, Deneyimsel Oyun Terapisi, DIR Floortime, Online Danışmanlık.
Tuba Özet adresi nerede?Tuba Özet şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halkalı Merkez, 1. İkitelli Cad. Halkalı Meydan Sitesi A Blok Kat :12 D: 125 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuba Özet isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuba Özet uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuba Özet isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuba Özet, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Tuba Özet isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuba Özet tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuba Özet hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Tuba Özet hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuba Özet hangi sigortaları kabul ediyor?Tuba Özet tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.