Uzm. Dr.
Koroner Anjiyogram
Mitral valv prolapsusu
Romatizmal Ateş
Dr. Ulaş Karadaş Çoçuk Kardiyoloji Kliniği
Treadmill Egzersiz Testi ( Efor Testi )
Çocuk Kalp Hastalıkları
Üfürüm
ç...
Ben hastanede çalışıyorum hemşireyim. Hastanede ki hemşire arkadaşlarım aracılığıyla kendisine ulaştım. Gebeliğim 22 haftasında perinatologa gittiğimde oğluma ARSA tanısı kondu. Perinatolog milyon tane olasılıkları saydığında ben ruh olarak orada yoktum. Amniyosentez ,DNA önerildi. Hemen arkadaşlarım Ulaş hocayı arayıp randevu oluşturdular.
Ulaş hocanın yanına gidinceye kadar 2 gün bize geçmedi uykularımız kaçtı. Kendisi çok nazik bir doktor o gün bize o kadar samimi karşıladı bıkmadan usanmadan sorularımızı detaylı bir şekilde cevapladı. Tahminen 45 dakika boyunca ultrasonla bebeğin bütün kalp damarlarını yapılarını ve hepsini de bize göstererek sabırla tek tek inceleyerek anlattı en son bebeğimizin sağlıklı bir kalp ve damar yapısına sahip olduğunu anlağımızda DNA testi yaptırmaktan vazgeçtik. Ulaş bey hekimliği bilgisi donanımıyla çok kıymetli bir hekim. Kendisi burada olmasaydı büyük bir ihtimal bizde bu sorularımızın yanıtını bulmak için büyük şehirlerin yolunu tutacaktık. Böyle bir imkanı da bizim gibi hastalara sağladığı için çok mutluyum. Gönül rahatlığıyla çevremde ki herkese tavsiye ederim.
a....
Ulaş Bey'den çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ederim. Çocuğumuzun kalbinde delik vardı kontrollerini kendisi ile yürüttük. Ulaş Bey süreç içerisinde bizi bilgilendirdi, her şeyi yaptı.
Gebelik döneminde bebekte detaylı ultrasonda vsd var denildiği için gittik Doktor bey gayet ilgiliydi detaylı açıklama yaptı çok memnun kaldık
m....y
Genel olarak çocuğumuzun rutin kontrolleri için kendisine gidiyoruz, yaklaşımından ve tedavi şeklinden gayet memnunuz, özellikle ilgi ve alakasını çok beğeniyoruz, ulaşmak istediğimiz zaman da rahatlıkla ulaşabiliyoruz, bu anlamda kendisini önerebilirim.
ab...t
muayenehane kosullari cihazlari cok iyi, güleryüzlu ilgili ve alaninda iyi, kizimin kalp kapağı ile ilgili sorunu konusunda cok iyi ilgilendi bilgilendirdi gorevinin hakkini veriyor memnun kaldik tavsiye ederiz. kendisine cok tesekkur ederiz .
c.....
1 yaşındaki bebeğimizi kontrol için götürdük. Doktor bey çok ilgili, güler yüzlü, çocuğun rahatı ve ihtiyaçları için çok anlayışlıydı. Oldukça detaylı inceleme ve muayene yaptı, bize detaylı ve anlaşılır şekilde her şeyi açıkladı. Emekleri ve ilgisi için tekrar teşekkür ederiz.
f.....
Oğlumun kalbinde üfürüm olduğu söylendi detaylı eko çekimi için Ulaş beye şehir dışından geldik. Çok güzel ilgililendi ve oldukça detaylı inceledi. Çok memnun kaldık gerçekten işini severek yapan bir doktorumuz.
y.....
Doktor beye kızımın kalbinde üfürüm olması nedeniyle gitmiştik. Asd tanısı koyuldu ve süreç başladı. Gerekli tıbbı bilgi, sürecin yönetilmesi, bizim kaygılarımız hepsiyle tek tek ilgilendi . Çok şükür kızım ameliyat oldu ve gayet iyi. Bir anne olarak gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum doktor beyi çok teşekkür ederim hocam herşey için .
s....d
Üfleme sorunundan dolayı gittik ve ilgi alakadan memnun kaldık önerecegimiz bir hekim.Başarılarinin devamını dileriz.
e....a
Oğlumun kalbinde üfleme olduğu yönündeki doktorumuzun yönlendirmesiyle gittik. İyiki de gitmişiz erken teşhisin ne kadar önemli olduğunu da gördük. Ulaş beyin yaklaşımı ve açıklamaları da çok iyiydi ve yardımcı oldu. Teşekkür ediyoruz
Ulaş Karadaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ulaş Karadaş, Çocuk Kardiyolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Ulaş Karadaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Eko(Ekokardiyografi), Fetal Ekokardiyografi, Ekg, Randevu, Normal Randevu, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Kolesterol Testi, Karotis Ultrasonu.
Ulaş Karadaş adresi nerede?Ulaş Karadaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çiğdem Sokak No:1/4 Plevne Mahallesi, Altıeylül Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ulaş Karadaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ulaş Karadaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ulaş Karadaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ulaş Karadaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ulaş Karadaş hangi dilleri konuşuyor?Ulaş Karadaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ulaş Karadaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ulaş Karadaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ulaş Karadaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ulaş Karadaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 42 hasta / danışan, Ulaş Karadaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.