Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Yenidoğan Cerrahisi
Çocuklarda Baş Ve Boyun Cerrahisi
Çocukluk Çağında Kanser Cerrahisi
c.....
8 yaşındaki oğlumuzun sünneti için endişeli ve stresliydik. Fakat Zafer Hoca sayesinde sünnet işimiz o kadar kolay geçti ki kendisine ve ekibine çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.
t.....
Daha uyguna başka yerlerde yaptırabileceğim halde dr beyin olumlu yorumlarından ötürü şansa bırakmak istemedim. çok profesyonel çok rahat bi sünnet geçirdik. bitiminde pansuman bile yoktu, hiç sünnet olmamış gibi kucagınıza alabilirsiniz dedi dr bey.ilk bez değişiminde üzerindeki spancı attık ve kremlerimize devam ettik.başka pansumn faln yktu.ilk 3 gün kaka bulaşmaması için biraz uğraştık.aksamına beklemediğim yerde bi morluk oluştu hastaneyi aradık ve dr bey bize dönüş yaptı.sabah a zaten morluk gitmişti.ilk gece biraz agladı onun dısında çok rahattı.iyiki 68 günlükken erkenden yaptırmışım.kesinlikle tavsiye ediyorum zafer bey bu işte çok başarılı .sünnet sonrası verilen bilgilendirme kagıdında her sey yazıyor.sonrasında herhangi bi komplikasyon oluşmadığı için de şükürler olsun, ailesi olarak odaya girip o anlara şahit olmak da çok güzeldi.yine olsa aynı dr u tercih ederdim diyebilmek ne güzel..teşekkür ederim Zafer bey Allah razı olsun. Sizin gibi doktorların çoğalması dileğiyle
gi...
Bebeğimiz için sünnet konusunda çok tedirgindik yoğun araştırmalar içerisine girmiştik en sonunda zafer beyi bulduk ve ilk giriş anımızdan bize yansıttığı enerjiyle doğru yerde olduğumuzu hissettik ve sünnet anından sonuna kadar ilgisi el çabukluğu becerisi insan psikolojisini yönetmeyi fazlasıyla başarılı şekilde gerçekleştirdi burdan sonra aslında tedirgin oluncak bişey yokmuş onu gördük ve herkese gerçekten gönül rahatlığıyla önerebiliriz. Ayrıca sünnet sonrası tedavi ve ilaç kullanımı için hazırlamış olduğu tarif kağıdı bile herşeye yeter ve hastalarına ne kadar önem verdiğini gösterir. Kısaca biz çok memnun kaldık Allah kendisinden razı olsun tekrardan teşekkürler kendisine..
Ayni hastanede, baska bir dokturun õnerisi ile gittik. Guler yuzlu, sakin, sabırlı açıklamaları ve rahat tavırlarıyla bizleri de sakinleştirdi. Eli çok hızlı oğlumun sünneti, 5 dk da hemen bitti.
Kendisine çok teşekkür ediyorum. Herkese tavsiye ediyorum. Sağlıklı günler
15 günlük olan oğlumun sünnetini yaptırdık gayet güzel geçti doktorumuz çok ilgili ve güleryüzlü sorunsuz bi süreç geçirdik. 2016da da büyük oğlumun sünnetini yaptırmıştık o sürecimiz de sorunsuz geçmişti. Doktor beyi tavsiye ederim herkese.
me...r
Oğlum Mete’yi sünnet için getirmiştik, doktorumuzun ilgili ve rahat davranışları bizi endişeden uzaklaştırdı. Sünneti iptal edip küçük bir operasyonla meatal web tedavisi gerçekleştirdik. Op. Dr. Zafer bey’e ilgisinden dolayı teşekkür ederiz, çok memnun kaldık.
ha...
21.07.2022 tarihinde oğlumuzun sünnetini Zafer Bey yaptı ilgisi, sakinliği, güven verici tutumuyla çok rahat bir sünnet süreci geçirdik. Her şey için teşekkür ederiz Hocam.
kü...
5 aylık bebeğimi 5 temmuz 2022 tarihinde zafer beyde lokal anesteziyle Sünnet ettirdik. O kadar iyi biri ki ilgi ve alakası dan dolayı çok teşekkur ederim çok memnun kaldık. Eline emeğine sağlık. Kesinlikle işinin ehli zafer beye ve yanındaki hemsirelerine çok teşekkürler
y....a
Dr.zafer beye 2.bir gorus icin gittik.Sunnet ve hidrosel ameliyatimiz vardi.
cok ilgili,açiklayaci ve rahatlatici konusuyor.cocuklarlada iletisimi
mukemmel.ameliyatimizi zafer beye yaptirdik.kontrol surecinde ilgisidevam etti ve kafamiza takilan birsey oldugundada mesajla hemen geri donus yapiyor..
Ilgi,anlayis,sabir hepsini tasiyan nadir doktorlardan.gozum kapali tavsiye ederim.
g....y
2 aylık bebeğimizin sunneti icin kendisini tercih ettik. Iyi ki de oyle yapmisiz cok memnun kaldik. Gerek sunnet oncesi detayli ve rahatlatici aciklamalari gerekse sunnet esnasindaki sakinligi ve bizi de rahatlatma cabalari ile cok memnun kaldigimiz bir doktor oldu kendisi. Sunnet sonrasi yapilacaklari ayrintili bir sekilde yazip vermesi ve yine telefon numarasini vermesi isimizi cok kolaylastirdi. Gece yarisi ufak bir kan sizintisi sorunu yasadik ve kendisine hemen ulastik sorunu cozduk. tekrar tesekkur ediyoruz doktorumuza :) tereddutsuz tercih edilmesi gereken bir doktor oldugunu dusunuyoruz. :)
Zafer Dörtdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zafer Dörtdoğan, Çocuk Cerrahisi. Size Zafer Dörtdoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Lokal Anestezi, Abdominal Ultrasonografi, Stereotaktik Radyocerrahi, Melanom Alınması, Enjeksiyon Iv, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Mikrovasküler Oklüzyon, Perkütan Iğne Aspirasyonu, Sindirim Sistemi Cerrahisi, Tam Kan Sayımı-Hemogram.
Zafer Dörtdoğan adresi nerede?Zafer Dörtdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul Ümraniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zafer Dörtdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zafer Dörtdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zafer Dörtdoğan hangi dilleri konuşuyor?Zafer Dörtdoğan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zafer Dörtdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zafer Dörtdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zafer Dörtdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zafer Dörtdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Zafer Dörtdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zafer Dörtdoğan hangi sigortaları kabul ediyor?Zafer Dörtdoğan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Zurich Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ümraniye bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Ümraniye bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Ümraniye bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Ümraniye bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Ümraniye bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Ümraniye bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Çocuk Cerrahları
Ümraniye bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Çocuk Cerrahları
Ümraniye bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Ümraniye bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları