Akne tedavisi
Yüz Dolgusu
Zayıflama
İple Yüz Germe
Weelwayclinic
Uzun yıllardır Zülfü Bey'e geliyorum.Şimdiye kadar yaptırdığım bütün işlemlerden çok memnunum.Ben şimdiye kadar botoks, dolgu ,cilt temizliği ve altın iğne yaptırdım ve hepsinden çok memnun kaldım.Hastasının ne istediğini gerçekten dinleyen bir doktor.İstemediğiniz hiçbirşey yapmıyor.Yüzünüzle alakalı birşey istediğinizde gereksiz hiçbir işlemi uygulamıyor.Hastasını çok iyi dinleyen, ne istediğine emin olana kadar işlem yapmıyor. İstediğinizi çok iyi anlamak için çok iyi dinleyen bir doktor.Çok fazla bilgi veriyor .Tıbbi sözcükler değil sizin anlayabileceğiniz şekilde püf noktalarını ayrıntılı şekilde paylaşıyor.Gerçekten yapacağı işlemi anlatyor. Benim doktorlar arasında iletişimi en güçlü doktorum kendisidir.Herkese tavsiye edebilirim, gerçekten çok memnunum kendisinden.Çok fazla da arkadaş gönderdim. Giden herkes de çok memnun kaldı.
f.....
Tıp alanında eğitim almış uzman bir kişi kendisi.Ben eski hastalarından biriyim.Pek çok işlem yaptırdım .Doğuştan yüz asimetrisine sahibim.Çok doğru şekilde tıbbi ve medikal anlamda doğru işlemler yaparak yüz asimetrimin düzelmesini sağladı.Dolgu, botoks işlemleri yapıldı.Çok profesyonelce, doğru şekilde tıbbi anlamda rahat hissetmemi sağladı. Her açıdan güvenilir, profesyonel bir iletişim kuruyor ve merak edilen tıbbi konularda aydınlatıp bilgi veriyor.İşlemlerinden de her anlamda çok memnunum.
Kendisinden çok çok memnunum. Hem bulunduğu klinik hijyenik ve konforlu. Kendisiyle ilk başta hastanedeyken başlamıştık.Dolgu,botoks işlemlerim için sürekli kendisine geliyorum. İşlem öncesinde de her türlü her şekilde bilgilendirmeler sağlıyor. Yaklaşımı gayet iyi ve beğenmediğiniz bir işlem olduğunda onu tekrar giderebiliyor.
f.....
5 senedir kendisine gidiyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Çok mütevazi bir insan.Zülfü Bey'e daha önce başka bir yerde çalışırken oradan ulaşmıştım.Yaptığı işlemlerde hiçbir şekilde sorun yaşamadım.Bana güven veriyor .Botoks işlemi yaptırıyorum. Önümüzdeki aylarda da dolgu işlemi yaptıracağım.Çok mütevazi, her sorduğum soruya cevap veriyor.Beğendiğim şeyler ikiletmiyor, içine sinmediği işlemleri kendisi tekrar yapıyor. Söylediğim zamanlarda da itiraz etmiyor.Anlayışlı bir doktor.Çok hoşuma gitti,çok memnun kaldım kendisinden.
Zülfü Bey'i 4-5 senedir tanıyorum. Daha önceki klinikte de işlem için geliyordum.Şimdi farklı bir yerde ama bildiğim, güvendiğim için konum olarak bana ters olmasına rağmen kendisine geliyorum.Bizi doğru yönlendirdiğine yürekten inanıyorum.Saç ve yüz mezoterapi,botoks işlemleri için kendisini tercih ediyorum.Hiçkimsenin yapamadığı kaş altı dolgusu için de Zülfü Bey'i tercih ettim ve çok memnun kaldım.Seneye tekrar aynı işlemi kendisine yaptıracağım.Hastalarıyla severek ilgilendiğini ve işini severek yaptığını görüyorum.Hastasını güzel takip ediyor.Hasta memnuniyetine çok önem veriyor.Bunu da hastasına güzel lanse ediyor.
d.....
Yaptığı işlemler her zaman çok başarılı, şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Hem botoks hem dolgu hem de cit bakımları için gidiyorum.Hepsinden çok memnunum.Kendisi çok güzel dinler,kendi bakış açısını seviyorum. Öncelikle inceler bakar, gerçekten ihtiyaç duyuyorsa hastasıyla birlikte karar verir ve işlem uygular.Hasta ilişkileri çok iyidir.Birçok arkadaşımı da yönlendirdim kendisine.
z.....
Zülfü hocaya arkadaşım tesadüfen gitmişti,ben de o şekilde tanımıştım. Sonra işlemlerine,kendisinin nezaketli ve çok kibar olmasına, samimiyetine güvenerek devam ettim.Güleryüzlü olması beni etkilemişti.İşçiliği de çok iyi. Hala da kendisine gidiyorum.Dolgu, botoks,masseter botoksu,çene dolgusu,dudak dolgusu işlemi yaptırdım.Masseter botoksu uygulamasını gözüme ve kaşımın ortasına yaptırıyorum.Gittiğim zaman etkili olmayan yerler için de hemen rötuş yapabiliyor.Hemen müdahale ediyor.Boynuma da ip gerdirme yaptıracağım. Bu işlemi de güvendiğim için sadece kendisine yaptırıyorum.
Zülfü Akşit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zülfü Akşit, Pratisyen. Size Zülfü Akşit tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı Randevusu, Normal Randevu, Botoks, Dolgu, Medikal Estetik Uygulamalar, PRP Yüz Gençleştirme, Saç Mezoterapisi, Leke Tedavisi, Mezoterapi, Dudak Estetiği.
Zülfü Akşit adresi nerede?Zülfü Akşit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye mahallesi Şakayık Sokak No 49,daire 3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zülfü Akşit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zülfü Akşit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zülfü Akşit isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zülfü Akşit, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zülfü Akşit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zülfü Akşit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zülfü Akşit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zülfü Akşit hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Zülfü Akşit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Pratisyen Hekimler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler